Behöver du hjälp med dina skinn?

Har du djur hemma, som du tar skinn ifrån? Om du vill få snyggt skinn, så är det bra att bereda dem. Beredning av skinn kan göras på olika sätt. Om du vill ha hjälp med att göra detta, så kan du vända dig till Tranås Skinnberedning. De erbjuder fem olika alternativ av beredning. De kan även ta fram tvättbara lammskinn samt att de även sysslar med nappagarvning. Detta företag säljer och köper skinn samt kan hjälpa till med beredning av fårskinn så väl som nötskinn.

Satsa på bra skinnberedning

Om du vill se till att göra dina skinn snygga, så är det bra att bereda dem på rätt sätt. Du kan lämna in dina skinn till Tranås Skinnberedning, så hjälper de dig med detta. De alternativ de har är:

  • Tvättbar beredning av skinn, päls: Hårlängd 18 mm. Slipad lädersida
  • Tvättbar beredning av skinn, pläd: Hårlängd 35 mm. Slipad lädersida
  • Mattberedning: Full hårlängd, oklippta, ej tvättbart. Ej slipad lädersida. Slipad lädersida på begäran.
  • Ekoskinn : Med alternativ garvning.
  • Färgning av skinn. Ullen, lädersidan eller båda.

Ta hand om dina skinn på rätt sätt

Du som vill ta hand om dina skinn på bästa sätt, du kan göra det med hjälp av Tranås Skinnberedning. Detta företag har sysslat med skinn sedan 1990. Sedan 2015 så drivs och ägs företaget av sju delägare. Redan från start så sysslade man med att bereda fårskinn och lammskinn samt att de var de första som tog fram ett tvättbart lammskinn.

Du kan därmed känna dig trygg i att lämna in dina skinn till detta företag för beredning.